Страница 1 из 1
Ліга чемпіонів, Ліга Європи обговорення футболу
Отправлено 23 November 2011 - 11:17
Все, що пов'язано з Лігою Чемпіонів, грою наших команд в цьому турнірі обговорюємо тут
Отправлено 23 November 2011 - 11:43
Ну зачем плодить темы? Есть же тема которую ты сам и создал про Динамо Киев.Ну если бы тут было бы много любителей футбола то ладно,ну а их мало...
Отправлено 23 November 2011 - 11:47
вот прийдёт лето, и все хотят-нехотят станут любителями футбола
а по теме - интересно шо думает шановне панство про шахтёра с порту шо скоро буит? букм-ры дают 2,56(Шах)/3,00(Порт)/3,56(Ничья)
а по теме - интересно шо думает шановне панство про шахтёра с порту шо скоро буит? букм-ры дают 2,56(Шах)/3,00(Порт)/3,56(Ничья)
Отправлено 23 November 2011 - 12:17
бобр, то тема про динамо! А в нас є ще Кроти. Я хоч і не їх фанат, але сьогодні буду вболівати за них. Все ж представляють Україну.
dimek, букмекери ставлять на португальців, є і такі що ставлять на мирову. Шахта грає вдома, будуть грати. Порту вилетів із Кубка Португалії. Думаю перевага на нашому боці. Правда ще грає сьогодні Зеніт і Апоел.
Web, в мене є гравці, немає залу, на вулиці грати не хо
dimek, букмекери ставлять на португальців, є і такі що ставлять на мирову. Шахта грає вдома, будуть грати. Порту вилетів із Кубка Португалії. Думаю перевага на нашому боці. Правда ще грає сьогодні Зеніт і Апоел.
Web, в мене є гравці, немає залу, на вулиці грати не хо
Отправлено 23 November 2011 - 18:59
Сам кротов смотреть буду! "Кроты должны жить в земле"! А вообще Милан-Барселона супер матч..
Отправлено 24 November 2011 - 11:04
вчера прозрел с Зинита и Шахтёра
ваще не прогнозируемые исходы
ваще не прогнозируемые исходы
Отправлено 24 November 2011 - 16:40
Передмачем Рінат Ахметов сказав: «Попадання до Ліги Європи - це невдача».
Тому вони навіть в Лігу Європи не попали
Халк зверь!
Тому вони навіть в Лігу Європи не попали
Халк зверь!
Отправлено 24 November 2011 - 18:04
що не сподобалось в поєдинку так це те що глядачі ще за 20 хв. до завершення матчу почали покидати трибуни.
Ще один не дуже гарний вчинок вболівальників Шахти
http://www.champion....1/11/24/470961/
Тепер залишилось їм ще Карпатам програти.
Ще один не дуже гарний вчинок вболівальників Шахти
http://www.champion....1/11/24/470961/
Тепер залишилось їм ще Карпатам програти.
Отправлено 01 December 2011 - 15:07
Як мені вчора сподобалась гра Металіста. Красавчики, який темп гри. За них вчора вболівав і хотів би, щоб фінал був між Динамо і Металістом.
Сьогодні в портері буду вболівати за киян і сподіватись, що наступну гру будемо грати на Олімпійському.
Сьогодні в портері буду вболівати за киян і сподіватись, що наступну гру будемо грати на Олімпійському.
Страница 1 из 1