Страница 1 из 1
Як подивитись нові публікації???
Отправлено 27 October 2010 - 12:02
Як подивитись нові публікації, наприклад за день? за тиждень? за місяць? Раніше можна було вибрати, а зараз неможу!
Отправлено 27 October 2010 - 12:39
Ну есть же надпись.Просмотр новых сообщений.В правом верхнем углу
Отправлено 27 October 2010 - 19:03
MIDIS (27 October 2010 - 12:39) писал:
Ну есть же надпись.Просмотр новых сообщений.В правом верхнем углу
Це я знаю!!! Я маю на увазі щоб виставити період нових повідомлень, а то показує тільки ті які були написані від того моменту, коли я останній раз був. Якщо наприклад я був вчора і переглянув всі ці повідомлення, а сьогодні я зайшов і ніхто нічого не написав, то напише сайт мені, що нових повідомлень немає. Питання в наступному, чи можна зробити так, щоб все ж вони показувались.
Отправлено 28 October 2010 - 10:19
Видимо Вам нужно обратить внимание на опцию в самом низу справа после нажатия на кнопку <Просмотр новых публикаций> - там есть возможность выбрать от [24 часа] до [год]
Отправлено 28 October 2010 - 14:23
Извините, я только что проверил, этот выбор есть только для тех кто НЕ залогинился на форум
Я если захожу то логиниться не вижу смысла если не нужно что-то написать, а хочется пока редко, то даже не думал что этого выбора нет для зарегистрированных пользователей
Я если захожу то логиниться не вижу смысла если не нужно что-то написать, а хочется пока редко, то даже не думал что этого выбора нет для зарегистрированных пользователей
Сообщение отредактировал LiAgunka: 28 October 2010 - 14:25
Отправлено 13 May 2011 - 11:24
что-то мне второй день не показывает новые публикации...слегка глюкает или как?
Страница 1 из 1